Elkészítés: A túrót keverőtálba öntjük. A lisztet a sütőporral elkeverjük. Az almát apró kockára vágjuk. A túróhoz adjuk a tojásokat, a cukrot, a vaníliás cukrot, a tejet és a rumot. Majd simára, krémesre keverjük. Belereszeljük a narancs héját, hozzáadjuk a lisztet, végül a kockára vágott almát.
160-170 fokra melegítjük az olajat, és kanállal diónyi adagokat szaggatunk bele. Mindkét oldalát aranysárgára sütjük. Fahéjas porcukorral, sárgabaracklekvárral vagy csokikrémmel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.