A lisztet dolgozzuk össze az élesztővel, a tojással, a meglangyosított tejjel, a cukorral, az olajjal, valamint az apróra vágott aszalt sárgabarackkal. Takarjuk le a tésztát konyharuhával, és pihentessük kb. 30 percig.
Közben a szilvaléhez adjunk hozzá 1 dl vizet, és a keverék 2/3 részét forraljuk fel. A többihez keverjük hozzá a pudingport, majd öntsük a forró léhez, és főzzük fel. A túrót keverjük össze a cukorral és a vaníliás cukorral, majd adjuk hozzá a tojást és a szilvaleves pudingot is. A morzsához dolgozzuk össze a lisztet a puha vajjal, a zabpehellyel és a porcukorral.
A tésztát nyújtsuk ki, és fektessük kivajazott, kilisztezett tepsibe. Kenjük meg a túrós krémmel, és pihentessük 15 percig. Ezután osszuk el rajta a félbevágott, kimagozott szilvát, és szórjuk meg a zabpelyhes morzsával. Tegyük 180 fokra előmelegített sütőbe, és süssük kb. 35 percig.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.