Elkészítés: Kerek piskótát sütünk a hozzávalókból.
2 dl hideg tejbe beáztatjuk a zselatint, félretesszük. A gyümölcsöt összedaraboljuk vagy felkarikázzuk.
A túrókrémhez a margarint a cukorral habosra keverjük, hozzáadjuk a tojást és az összetört túrót, jól kikeverjük. A beáztatott zselatinhoz hozzáadunk 3 dl forró tejet, és a túróhoz keverjük.
A tortaforma aljára tesszük a gyümölcsöt, ráöntjük a túró felét, erre jön a kerek piskóta, majd újra gyümölcs, végül a maradék túró. Hűtőben rövid ideig dermesztjük.
Tortatálra, így ami alul volt, felülre kerül.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.