Elkészítés: A kekszet egy nagyobb tálban összetörjük, és hozzákeverjük a kakaóport. A vajat kissé megolvasztjuk, és a kekszmorzsára öntjük, összedolgozzuk. Az így kapott tésztát egy kissé kiolajozott tortaformába nyomogatjuk. Hűtőszekrénybe tesszük, hogy szépen összeálljon.
A túrót áttörjük, hozzákeverjük a porcukrot, a citromhéjat és a kandírozott gyümölcsöket. A hideg tejszínt habbá verjük, és lazán a túróhoz keverjük, majd egyenletesen eloszlatjuk a tortaformában a krémet a tésztán. 12 órára hűtőbe tesszük.
Éles késsel körbevágva elválasztjuk a formától a tortát, mielőtt szétkapcsoljuk. Reszelt csokiforgáccsal díszítve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.