Elkészítés: A tésztát bő, forró vízben megfőzzük, majd összevágjuk (legjobb a penne). A túrót elkeverjük a tejföllel és a csipet sóval.
A tojásból, a tejből, a lisztből, a borból, a sütőporból és csipet sóból sűrű palacsintatésztát készítünk (legegyszerűbb egy turmixgépbe tenni a hozzávalókat, és úgy simára turmixolni). Ezután hozzáadjuk a tonhalat és a tésztát, majd elkeverjük.
Kevés olívaolajon forró serpenyőben kis palacsintákat sütünk. Végül minden palacsintát megkenünk a túrós töltelékkel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.