Elkészítése: A májat nyolc szeletre vágjuk, és rostjaira merőlegesen kissé bevagdossuk. Tejben egy napig áztatjuk a hűtőszekrényben. Amikor kivesszük, a nedvességet leitatjuk róla, és szalonnával megtűzdeljük. Megforgatjuk a lisztben, olajban megsütjük a szeletek mindkét felét, majd a zsiradékból kivéve melegen tartjuk. Visszamaradt levébe paradicsompürét, borsot, majoránnát rakunk, kissé megsózzuk, és kevés vízzel felengedve jól összeforraljuk. A májszeletekre öntjük, s forrón tálaljuk. Sós burgonyát kínálunk hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.