Elkészítés: A sertésszűzet sózzuk, borsozzuk, és fagyasztott szalonnacsíkokkal tűzdeljük. Kevés olajat hevítünk, a húst kérgesre sütjük rajta, majd az egészet sütőbe helyezzük, és pár perc alatt készre sütjük.
A fokhagymagerezdeket sózzuk, borsozzuk, és forró olajon barnulásig pirítjuk. Ekkor beleszórjuk a rozmaringot, majd felöntjük tejszínnel. Pár perc forralás után az egészet leturmixoljuk.
A hús sütéséből visszamaradt zsiradékon megpirítjuk a finomra vágott vöröshagymát. Sózzuk, borsozzuk, majd hozzáadjuk a héjában főtt, reszelt burgonyát. Alaposan elkeverjük, és pirosra sütjük.
A húst ezzel a röszti burgonyával és a fokhagymakrémmel tálaljuk.
2024.12.19.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.