Elkészítés: A chilit vagy Erős Pistát, a mézet, a szójaszószt, a worcestershire szószt, a ketchupot, az olajat, a fűszereket és a fokagymát egy nagyobb tálban összekeverjük. A csirkemellett hideg vízben alaposan átmossuk, a vékony hártyákat levágjuk róla, majd csíkokra vágjuk. Ezután a csirkemellcsíkokat az elkészített pácba öntjük, és jól elkeverjük. Állni hagyjuk kb. 1 órát. Egy nagyobb serpenyőt felmelegítünk, és beleöntjük a csirkét a páccal, közepes lángon addig főzzük, amíg a csirke megpuhul. Közben kóstolgatjuk, és ízlés szerint ráfűszerezünk (chili, szószok, ketchup...). Attól függően, hogy mennyire szeretnénk szaftosra, kevés vízzel felengedjük, és lefedve még kis lángon 5-10 percig főzzük. Közben a zöldségkeveréket lábasba öntjük, közepes lángra tesszük, kevés vizet öntünk rá. Majd rárakjuk a vajat, kevés sót, és erre is teszünk a kétféle szószból, valamint a chiliből vagy Erős Pistából ízlés szerint. Lefedve addig pároljuk, amíg megpuhul. Köretnek rizst ajánlanék, de sült krumplival is nagyon finom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.