Elkészítés: A hússzeleteket kiklopfolom, sózom, borsozom, megkenem mustárral, majd állni hagyom.
Közben apróra vágom a füstölt szalonnát, a savanyú uborkát és a hagymát. Ezeket a hússzeletekre halmozom, a szeleteket fölgöngyölöm,
ha szükséges, akkor megtűzöm.
Forró olajon megforgatom, majd kis vizet hozzáadva fedő alatt puhára párolom. Ha kész, kiszedem.
A visszamaradt pecsenyelét besűrítem 1 evőkanál liszttel és 2 dl tejföllel. Megkóstolom, és ha kell, ízesítem még
borssal, sóval, mustárral.
A húsokat vissza lehet bele tenni a mártásba, vagy felszelni, és úgy tálalni rizzsel, burgonyával, tésztával, a mártást pedig külön kínálni hozzá. Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.