Elkészítés: 6-7 dl vizet forralj fel, vedd le a tűzről, majd öntsd egy tálba, tedd bele a rizstésztát, fedd le, és hagy 10 percig duzzadni.
Közben reszeld le a fokhagymát, keverd el a szójaszósszal (vagy sóval), a fehérborecettel.
Az uborkát vágd csíkokra.
A tésztát szűrd le, fogasd össze az uborkával és a fokhagymás keverékkel, ha kell, egy kis áztatólevet tehetsz bele, forgasd át alaposan, és hagyd 30 percet, hogy az ízek összeérjenek.
Száraz serpenyőben megpirított szezámmaggal meghintve tálald.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.