Elkészítés: A tésztához a tojások sárgáját kikeverjük a cukorral, hozzáadjuk a sütőporos lisztet, a kakaót, az olajat, majd a kemény habbá vert tojásfehérjét. Kivajazott, lisztezett tepsiben, lassú tűznél sütjük.
A krémhez közben kikeverjük a margarint a porcukorral, hozzáadjuk az áttört túrót, és a kihűlt tészta tetejére simítjuk.
A mázhoz a pudingport elkeverjük a cukorral, apránként hozzáadjuk az üdítőt, és lassú tűzön kevergetve sűrűsödésig főzzük. Amikor langyosra hűlt, a túrós masszára simítjuk. Hűtőben megdermesztjük, majd tálaljuk. Isteni finom, kiadós sütemény! Jó étvágyat hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.