Elkészítés: A tésztához a tojások fehérjét habnak felverjük. A sárgáját a cukorral kikeverjük, majd a kakaóval és a sütőporral vegyített lisztet a habbal felváltva belekeverjük. Kiknet, lisztezett tepsibe öntjük, és előmelegített sütőben kb. 15-20 perc alatt készre sütjük.
A töltelékhez valókat jól összedolgozzuk, és a langyos piskótára kenjük.
4 dl üdítőt felforralunk, a többit a pudingporral összekeverjük, majd beleöntjük a forró üdítőbe, sűrűre főzzük. Ha már langyos, a sütire kenjük, majd legalább 2 órát hűtjük.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.