Elkészítés: A tésztához a tojások fehérjét habnak felverjük. A sárgáját a cukorral kikeverjük, majd a kakaóval és a sütőporral vegyített lisztet a habbal felváltva belekeverjük. Kiknet, lisztezett tepsibe öntjük, és előmelegített sütőben kb. 15-20 perc alatt készre sütjük.
A töltelékhez valókat jól összedolgozzuk, és a langyos piskótára kenjük.
4 dl üdítőt felforralunk, a többit a pudingporral összekeverjük, majd beleöntjük a forró üdítőbe, sűrűre főzzük. Ha már langyos, a sütire kenjük, majd legalább 2 órát hűtjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.