Elkészítés: Az újhagymát feldarabolom, majd egy kevés olajon megpirítom. Hozzáadom az összenyomott fokhagymát, majd egy kis koriandert és chilit, valamint a paradicsom sűrítményt. Felöntöm 1,5 l vizzel, ízesítem sóval, ízlés szerint teszek bele még chilit és koriandert. Hozzáadom a cukrot, hogy csökkentse a leves savasságát.
Mikor felforrt, hozzáadom a rizst, majd addig főzöm, amíg a rizs teljesen megpuhul.
Tálaláskor egy kis joghurttal díszítem, levesbetétként sós tortilla chips-szel tálalom. Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.