Elkészítés: A sütőt előmelegítjük 200 fokra, a muffinformákat papírral kibéleljük. Egy tálban összekeverjük a kecskesajtot 2 evőkanálnyi tejjel. Egy másik tálba beleszitáljuk a lisztet, hozzáadjuk a sütőport, a cukrot és a sót. A vajat megolvasztjuk, és összekeverjük a maradék tejjel, majd hozzáadjuk a tojást, és alaposan kikeverjük. A hagymát apróra vágjuk, és hozzáadjuk a lisztes keverékhez, majd belekeverjük a vajas masszát is. A tészta felét a formákba halmozzuk, majd mindegyikre kb. fél evőkanálnyit teszünk a sajtos keverékből, végül rákanalazzuk a maradék tésztát. Kb. 20 percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.