Előkészítés: Papírsablon segítségével ötágú csillagot vágunk ki a piskótalapból, és tányérra tesszük. Az ízlésünk szerint kiválasztott gyümölcsöket értelemszerűen előkészítjük (megtisztítjuk, felaprítjuk stb.).
Elkészítés: A mascarpone sajtot elkeverjük a cukorral és a vaníliás cukorral. A csillagot vízszintesen kettévágjuk, megkenjük a cukrozott sajttal, összeragasztjuk, majd a csillag felületét, oldalait is bekenjük a mascarponéval. Használjunk hozzá hajlékony spatulát! (A krém természetes ragasztóként szolgál.) A csillagok szélét és oldalát sűrűn beragasztjuk habcsókkal. Közepébe mogyorós csókokat nyomkodunk. A habcsókok és mogyorós csókok közé szórjuk a gyümölcsöket. A csokoládét apró darabokra tördeljük, és a csomagon olvasható utasítás szerint gőzfürdőben felolvasztjuk. A süteményre csepegtetjük. A tetejére szórjuk a cukorgyöngyöt vagy a franciadrazsét.
Kerüljük a banánt, a körtét, az almát, mert meghámozva könnyen megfeketednek, és csökkentik az édesség esztétikai élményét.
Az alapkrémhez mascarpone helyett használhatunk 50 dkg friss túrót is, amit a cukorral és 1 dl tejjel krémesre keverünk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.