Elkészítés: A tésztához a csokoládét összetördeljük, vízfürdő fölött felolvasztjuk. A vajat a cukorral krémesre keverjük, egymás után beledolgozzuk a tojásokat. A sütőport elvegyítjük a mandulával, a keményítővel, a fűszerkeverékkel, a liszttel, és ezt is a masszába dolgozzuk. Végül belekeverjük a megolvadt csokoládét.
A sütőt 180 °C-ra előmelegítjük. Kibélelünk sütőpapírral egy 24 cm átmérőjű kapcsos tortaformát, és belesimítjuk a tésztát. A sütőben kb. 45 percig sütjük. Kivesszük a formából, és hagyjuk kihűlni.
A mázhoz a csokoládét összetördeljük, vízfürdő fölött megolvasztjuk a mogyorókrémmel együtt. Bevonjuk vele a tortát, és hagyjuk megdermedni. A torta tetejét ízlésünk szerint díszítjük. Készíthetünk rá csillagokat marcipánból, megszórhatjuk cukordarával, illetve habrózsákat is nyomhatunk rá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.