Elkészítés: 3 db kakaós piskótát készitek a 3 adag hozzávalóból. 4 tojásfehérjét 8 evőkanál cukorral kemény habbá verek, majd belekeverem egyenként a tojássárgáját, a 4 evőkanál étolajat és a kakaóporral elkevert sütőporos lisztet. Sütőpapírral bélelt tortaformába simítom, és egyesével megsütöm a lapokat.
A krémhez a mascarponét a porcukorral és a görögjoghurttal kikeverem, hozzákeverem az előtte felvert kemény tejszinhabot. Fél dl vízben feloldom a zselatint, lazán a krémhez keverem. A kekszet darabokra tördelem, és a krémhez keverem. Megtöltöm a lapokat.
A tetejét tetszés szerint habtejszínnel és pár darab oreo keksszel díszítem.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.