Az update tiramisu elkészítéséhez a presszó kávét, Norbi Update Lovely Sweetet és 2 dl vizet összekeverünk és meglangyosítunk.
A Norbi Update vanília ízű hidegkrémport 1,8 dl vízzel kikeverjük, hozzáadjuk a mascarponét és a mandulaaromát. Ízlés szerint édesíthetjük folyékony édesítőszerrel.
Egy magasfalu tál aljára krémet kenünk, majd ráteszünk egy sor kávés szirupba áztatott Norbi Update Bébipiskótát. Újabb réteg krém és piskóta következik. A tetejét krémmel zárjuk és megszórjuk kakaóporral. Ezután hűtőben 6 órát pihentetjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.