Elkészítés: A tésztát leforrázzuk, majd félretesszük. Ha megpuhult, leöntjük róla a vizet, kicsit összevágjuk és kihűtjük.
A csirkét hosszú, vékony csíkokra vágjuk. A répát és az uborkát (mag nélkül, de nem meghámozva) szintén szép vékony, hosszú csíkokra, szálakra vágjuk. Úgy szép a saláta, ha minden hozzávaló - csirke, tészta, uborka, répa - hasonló méretű.
A csirkét serpenyőben kevés olajon, nagy lángnál kb. 10 perc alatt enyhén barnára pirítjuk, majd félrerakjuk, hagyjuk lehűlni.
Ugyanebben az edényben, mosogatás nélkül, enyhén felfőzzük a dresszinget, vagyis a szójaszószt, a paprikakrémet, a kókusztejet, majd a lime-levet és a héját. Félrerakjuk, hagyjuk lehűlni.
A csirkét, a zöldségeket és a felaprított koriandert egy szép tálban összekeverjük a tésztával. Meglocsoljuk a salátaöntettel, ízlés szerint chilipaprikát adunk még hozzá, összeforgatjuk, és frissen tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.