Elkészítés: A leforrázott és leöblített vadcsontot a lencsével együtt hideg vízben feltesszük főni. Amikor felforrt, beletesszük a darabokra vágott vegyes zöldséget, a vöröshagymát és a fokhagymát. Sóval ízesítjük, babérlevéllel fűszerezzük.
Ha a lencse puha, a csontokat kivesszük.
A vadhúst ledaráljuk az áztatott és kinyomkodott zsemlével együtt, sóval, őrölt borssal, vágott petrezselyemmel ízesítjük, és a tojást hozzáadva öszedolgozzuk.
Gombócokat formálunk, és a forrásban lévő levesben megfőzzük. Végül hozzáöntjük a tejszínt, citromlével pikánssá tesszük.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.