Elkészítés: A leforrázott és leöblített vadcsontot a lencsével együtt hideg vízben feltesszük főni. Amikor felforrt, beletesszük a darabokra vágott vegyes zöldséget, a vöröshagymát és a fokhagymát. Sóval ízesítjük, babérlevéllel fűszerezzük.
Ha a lencse puha, a csontokat kivesszük.
A vadhúst ledaráljuk az áztatott és kinyomkodott zsemlével együtt, sóval, őrölt borssal, vágott petrezselyemmel ízesítjük, és a tojást hozzáadva öszedolgozzuk.
Gombócokat formálunk, és a forrásban lévő levesben megfőzzük. Végül hozzáöntjük a tejszínt, citromlével pikánssá tesszük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.