Elkészítés: A csont nélküli combot megtűzdeljük a csíkokra vágott szalonnával. Sóval, borssal bedörzsöljük, majd 250 fokos sütőben, kevés zsíron megkérgezzük. Kivéve borókabogyóval, fűszerekkel megszórjuk. Rátesszük a feldarabolt zöldségeket és a gombát. Felöntjük húslevessel. 150 fokos sütőben kb. 1,5 órát pároljuk.
A gombamártáshoz az apróra vágott hagymát a vajon megpirítjuk. Beletesszük az előfőzött és jól lecsorgatott gombákat. Sóval, borssal, petrezselyemmel ízesítjük. Tejfölös habarással besűrítjük. Tálaláskor a felszeletelt húsra öntjük a mártást. Knédlit ajánlunk hozzá.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.