Elkészítés: A csont nélküli combot megtűzdeljük a csíkokra vágott szalonnával. Sóval, borssal bedörzsöljük, majd 250 fokos sütőben, kevés zsíron megkérgezzük. Kivéve borókabogyóval, fűszerekkel megszórjuk. Rátesszük a feldarabolt zöldségeket és a gombát. Felöntjük húslevessel. 150 fokos sütőben kb. 1,5 órát pároljuk.
A gombamártáshoz az apróra vágott hagymát a vajon megpirítjuk. Beletesszük az előfőzött és jól lecsorgatott gombákat. Sóval, borssal, petrezselyemmel ízesítjük. Tejfölös habarással besűrítjük. Tálaláskor a felszeletelt húsra öntjük a mártást. Knédlit ajánlunk hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.