Előkészítés: A vadrizst megmossuk, 2,5 dl vízbe tesszük, megsózzuk és kis lángon, fedetlenül kb. 30 percig főzzük. A hagymát, a fokhagymát meghámozzuk, és apróra vágjuk. A gombát megtisztítjuk, felszeleteljük.
Elkészítés: Az olajat felforrósítjuk, a gombát a hagymával, a fokhagymával megpároljuk benne, és sóval, borssal ízesítjük. Összekeverjük a tejföllel, a tojással és annyi zsemlemorzsával, hogy kenhető masszát kapjunk. A paradicsomokat megmossuk, tetejüket – mint egy kalapot – levágjuk, és a paradicsom húsát kivájjuk. A paradicsomforgácsot a leszűrt vadrizzsel együtt a gombás masszához keverjük. A kivájt paradicsomokat a töltelékkel jól megpúpozzuk, és a kalapot ráhelyezzük. Jól behűtve, salátalevélen, petrezselyemzölddel, tartármártással tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.