Elkészítés: 1. Hozzávalók előkészítjük: a csirkemellfilét csíkokra vágjuk. A zöldségeket megtisztítjuk, majd valamennyit azonos alakúra-nagyságúra daraboljuk (lehet csíkokra, én kb. 2,5x2,5 cm-s kockákra-szeletekre szoktam). A fokhagymagerezdeket kés lapjával megroppantjuk. A darabolt zöldségeket külön tálkákra készítjük, mert külön kell az ételbe keverni.
2. A wokban nagy lángon felhevítjük a vajat és az olajat. Beledobjuk a fokhagymagerezdeket és a chilit, 1-2 percig pirítjuk, vigyázva, hogy meg ne égjenek, majd szűrőkanállal kiszedjük. Ezután a csirkemellcsíkok következnek, kb. 2 perc alatt lepirítjuk, majd sorban hozzáadjuk a zöldségeket, a leghosszabb puhulási idejűekkel kezdve (pl. répa, káposzta, hagyma, karfiol, borsó, bambuszrügy, gomba, legvégül uborka, paprika, cukkini). Mindegyiket 1-2 percig pirítjuk, egyfolytában keverve, hogy egyenletesen süljenek. A nedves zöldségeket (uborka, paprika) csak a végén, néhány másodpercre tesszük bele. A lényeg, hogy ne megfőjenek, hanem kissé megsüljenek, de ropogósak maradjanak. Sózni nem szabad, mert levet eresztenek és megpárolódnak. A legvégén visszatesszük az ételbe a fokhagymagerezdeket és a felaprított chilit, hozzáadjuk ízlés szerint a szójaszószt. Fogyasztás előtt sózzuk, ha szükséges.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.