Előkészítés: A tésztát hagyjuk kiengedni. A vargányagombát megtisztítjuk, felszeleteljük. A hagymát meghámozzuk, apróra vágjuk.
Elkészítés: Felforrósítjuk az olajat, a hagymát megkapatjuk, hozzáadjuk a gombát, és pár perc alatt lepirítjuk. A sütőt 200 fokra (gázsütő 3. fokozat) előmelegítjük. A tésztát kinyújtjuk, kb. 10x10 cm-es négyzetekre vágjuk. A tésztalapokat megkenjük tojássárgájával, megszórjuk a napraforgóval és a pisztáciával. Sütőpapírral kibélelünk egy tepsit, rárakjuk a tésztákat, és a sütőben aranyszínűre sütjük. A lapokat kivesszük, tűzálló tálba rétegezzük a vargányás raguval és a kecskesajttal. Alulra tészta, rá ragu, majd sajt kerüljön, és újra, amíg a hozzávalók elfogynak. A tálat kb. 1 percre visszarakjuk a meleg sütőbe, amíg a kecskesajt megolvad rajta. Utána azonnal tálaljuk. Paradicsomos-bazsalikomos raguval köríthetjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.