Előkészítés: A tésztát hagyjuk kiengedni. A vargányagombát megtisztítjuk, felszeleteljük. A hagymát meghámozzuk, apróra vágjuk.
Elkészítés: Felforrósítjuk az olajat, a hagymát megkapatjuk, hozzáadjuk a gombát, és pár perc alatt lepirítjuk. A sütőt 200 fokra (gázsütő 3. fokozat) előmelegítjük. A tésztát kinyújtjuk, kb. 10x10 cm-es négyzetekre vágjuk. A tésztalapokat megkenjük tojássárgájával, megszórjuk a napraforgóval és a pisztáciával. Sütőpapírral kibélelünk egy tepsit, rárakjuk a tésztákat, és a sütőben aranyszínűre sütjük. A lapokat kivesszük, tűzálló tálba rétegezzük a vargányás raguval és a kecskesajttal. Alulra tészta, rá ragu, majd sajt kerüljön, és újra, amíg a hozzávalók elfogynak. A tálat kb. 1 percre visszarakjuk a meleg sütőbe, amíg a kecskesajt megolvad rajta. Utána azonnal tálaljuk. Paradicsomos-bazsalikomos raguval köríthetjük.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.