Elkészítés: Kevés cukros tejben az élesztőt felfuttatjuk. A liszthez öntjük az olajjal együtt, sózzuk, és tésztává dolgozzuk. 4 felé osztjuk(nem kell keleszteni pluszban).
A töltelékhez habosra kavarjuk a puha margarint, a tojást és a sót.
Kinyújtjuk a tésztákat, megkenjük a töltelékkel, feltekerjük, mint a beiglit. 2 cm csíkokra vágjuk, sütőpapírral bélelt tepsibe rakosgatjuk, a tetejét megkenjük felvert tojással megszórjuk reszelt sajttal (akár köménymaggal is).
200 Celsius fokra előmelegített sütőben szép pirosra megsütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.