Elkészítés: A tésztához külön össze keverjük a száraz és a nedves hozzávalókat, majd a nedves hozzávalókhoz hozzákeverjük a mazsolát és az összedarabolt csokit, végül a száraz hozzávalókat. A tésztát beletöltjük a muffinsütő mélyedéseibe, és előmelegített sütőben megsütjük. Ha kész, hűlni hagyjuk.
A krémhez a tojássárgáját összekeverjük a cukorral és a liszttel. Ez először darabos lesz, de folyamatosan kevergetve és fokozatosan hozzáöntve a langyos tejet nem lesz csomós, utána pedig lassan felforraljuk. Mikor megfőtt a krém, belekeverjük a vaníliás cukrot, de ezután már nem főzzük.
Ha kihűlt a muffin is és a krém is, megtöltjük a muffinokat. Zsírpapírból tölcsért csinálunk, beletöltjük a krémet. A muffinokba lyukat szúrunk egy késsel, és a papírtölcsér segítségével megtöltjük a muffinokat.
Tetejére az összetördelt étcsokit és az olajat gőz felett megolvasztjuk, majd bevonjuk vele a muffinokat.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.