Elkészítés: Az egyik pohár tejfölt kiborítjuk egy tálba, hozzáadunk 4 evőkanál cukrot, 2 csomag vaníliás cukrot és 1 evőkanál vanília-aromát. Elkeverjük.
A másik tejfölt is kiborítjuk, hozzáadunk 5 evőkanál cukrot, 1 csomag vaníliás cukrot és a kakaóport, valamint 1 evőkanál rumaromát. Ezt is jól elkeverjük.
Egy közepes méretű tepsibe (20×30) lerakunk egy sor kekszet, ráöntjük a vaníliás tejföl 2/3-át, majd rárakunk egy sor kekszet, erre ráöntjük a kakaós tejföl 2/3-át, ismét egy sor kekszet teszünk rá. Erre ráöntjük a maradék tejfölöket, és óvatosan szétkenjük, hogy befedje a kekszet. Villával vagy fogpiszkálóval összekeverjük, amitől hullámos mintát kapunk. Ezután legalább 12 órára hűtőbe tesszük, hogy a keksz megpuhuljon.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.