Elkészítés: A tésztához a tojásokat szétválasztjuk. A fehérjét kemény habbá verjük, majd a tojások sárgáját a cukorral fehéredésig verjük. Hozzáadjuk a vizet, és így is tovább keverjük. A sütőporos lisztet a sárgájához adjuk, ezután óvatosan összekeverjük a fehérjét és a sárgáját. Kikent, kilisztezett tepsibe öntjük a masszát, és 190 fokon 15-20 perc alatt megsütjük. Ha kész a piskóta, hagyjuk kihűlni.
Közben elkészítjük a krémet: a tejet a pudingporral sűrűre főzzük, hagyjuk kihűlni. A margarint éppen puhára olvasztjuk, és egy nagyobb tálba tesszük. Hozzáadjuk a porcukort és a vaníliás cukrot, robotgéppel jól összekeverjük. A kihűlt pudingot hozzáadjuk, és krémesre keverjük. A kihűlt piskótára kenjük.
A tejszínt kemény habbá verjük a cukorral és a habfixálókkal, a vaníliás krémre kenjük, majd megszórjuk csokidarával a tetejét. Hűtőben pihentetjük pár órát.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.