Elkészítés: Kezdetnek sós vízben kifőzzük a cérnametéltet. Míg fő, a 3 tojást szétválasztjuk 2 külön tálba. A fehérjét kemény habbá verjük, a sárgájához hozzákeverjük a túrót, a tejfölt, a cukrot, a vaníliás cukrot. Közben a kifőtt tésztát leszűrjük, beletesszük a túrós-tejfölös-tojásos masszába, majd a felvert tojáshabot hozzáadjuk óvatosan, hogy ne törjön össze.
Közben a vajat felolvasztjuk, kikenjük vele a tepsit, beleteszünk 1 db rételapot, megvajazzuk, még egy réteslapot ráteszünk, ezt is megvajazzuk kenőecsettel. Ráöntjük az elkészült masszát. Felkockázzuk az őszibarackkonzervet, ráterítjük a tetejére. A végén - külön-külön vajazva - 2 db réteslapot teszünk rá.
Előmelegitett sütőben 15 percig sütjük nagy lángon, majd a sütőt kikapcsolva még 20 percig a sütőben hagyjuk.
Elkészülés után a tetejét meghintjük porcukorral, kihűlés után felszeleteljük tetszés szerint.
Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.