Elkészítés: A tésztát főzzük meg bő, forró, enyhén sós vízben. Szűrjük le, majd keverjük el a vaj felével.
Az áttört túrót a tojás sárgájával, a tejföllel, a citrom reszelt héjával és a cukorral keverjük ki, majd a habbá vert fehérjét adjuk hozzá. A tésztával forgassuk össze.
A tepsit vajazzuk ki, majd vajjal kenegetve rétegezzük bele a réteslapok felét. Öntsük bele a túrós masszát, majd fedjük be vajjal kenegetve a maradék réteslapokkal.
160-170 fokra előmelegített sütőben süssük szép barnára.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.