Elkészítés: A sütőt előmelegítjük 180 fokra. A réteslapból 10 cm átmérőjű korongokat vágunk, megkenjük őket az olvasztott margarinnal, megszórjuk a cukorral, és tepsibe téve a sütőben aranybarnára sütjük.
A töltelék hozzávalóit egy tálban habverővel alaposan kikeverjük. A túrótöltelék felét kanállal ráhalmozzuk a kisült réteslapok harmadára, lefedjük a lapok másik harmadával, rájuk kanalazzuk a maradék tölteléket, majd azt is befedjük.
A tésztát 10 percre vízbe áztatjuk, majd alaposan lecsepegtetjük, forró olajban gombolyagokat sütünk belőle, és a sütemény tetejére helyezzük.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.