Elkészítése: A fondü-edényt dörzsöljük be fokhagymával. Aprítsuk fel vagy reszeljük le a sajtokat, és tegyük az edénybe. Öntsük rá a bort. Mossuk meg, töröljük meg a gombát, majd vágjuk kis darabokra. Az edény tegyünk tűzre, és alacsony lángon, fakanállal kevergetve olvasszuk meg a sajtot. Ezután tegyük bele a gombát, keverjük el, majd adjuk hozzá a cseresznyepálinkát és a keményítőt. A kenyeret felkockázva, megpirítva tegyük az asztalra, majd a sajtfondüt helyezzük a melegítőre az asztal közepén. Kezdődhet a fondü-party!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.