Előkészítés: A gyümölcsöket értelemszerűen megtisztítjuk, megmossuk, és falatnyi darabokra vágjuk. (Ha konzervből készítjük, leszűrjük, lecsepegtetjük.)
Elkészítés: A gyümölcsöket felváltva nyársra tűzzük. A nyársakat egy tálba fektetjük, megöntözzük a likőrrel, megszórjuk a cukorral és a mandulával. Fél órát állni hagyjuk. A tányérokra 3-3 evőkanál vaníliaszószt öntünk, 2-2 gombóc fagylaltot ültetünk rá, és mellérakunk 2-2 gyümölcsnyársat.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 1 óra múlva
1 adag: 350 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.