Előkészítés: A gyümölcsöket értelemszerűen megtisztítjuk, megmossuk, és falatnyi darabokra vágjuk. (Ha konzervből készítjük, leszűrjük, lecsepegtetjük.)
Elkészítés: A gyümölcsöket felváltva nyársra tűzzük. A nyársakat egy tálba fektetjük, megöntözzük a likőrrel, megszórjuk a cukorral és a mandulával. Fél órát állni hagyjuk. A tányérokra 3-3 evőkanál vaníliaszószt öntünk, 2-2 gombóc fagylaltot ültetünk rá, és mellérakunk 2-2 gyümölcsnyársat.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 1 óra múlva
1 adag: 350 kcal
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.