Elkészítés: A májat lapos, vékony csíkokra szeleteljük, és annyi tejben áztatjuk, ami ellepi.
Amíg ázik, lereszeljük a vöröshagymát, olajban megfonnyasztjuk, beletesszük a paprikát, majd a tejben áztatott májat, és felengedjük annyi tejjel, hogy ellepje.
Lassú tűzön, többször megkeverve puhára pároljuk. A végén sózzuk, és a megtisztított velőt beletesszük, amivel még 10 percig sütjük.
A körethez a vöröshagymát kevés olajon megfonnyasztjuk, pirospaprikát teszünk bele, és hozzáadjuk a savanyú káposztát. Sózzuk, és kevés vízzel felengedjük. Pároljuk, és mielőtt kész lenne, kb. 10 perccel előtte beletesszük a lereszelt almákat, amivel készre pároljuk.
Főtt hasábburgonyával kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.