Elkészítés: A tészta hozzávalóiból palacsintákat sütünk.
Ezután vajban megpároljuk a finomra vágott vöröshagymát, hozzáadjuk az apróra vágott fejvelőt, ízesítjük sóval, borssal, reszelt szerecsendióval, majd hozzáadjuk a finomra vágott petrezselyemzöldet is.
Ezután lehúzzuk a tűzhelyről és hozzákeverjük az előzőleg elkészített besamelmártást, illetve a tojások sárgáját.
A velős tölteléket betöltjük a palacsintákba, hajtogatjuk, lisztbe, tojásba, zsemlemorzsába forgatjuk, és forró olajban pirosra sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.