Elkészítés: A tésztát kiolvasztom, lisztezett deszkán vékonyra nyújtom, megsózom. A virslit fél centis szeletekre vágom, és a tészta tetején szépen sorban, egymástól kb. 1 cm-es távolságra teszem, majd minden virslire nyomok egy kevés mustárt. Ha a sor készen van, egy mozdulattal az egészet áthajtom, kézzel minden virsli környékén jól lenyomkodom a tésztát, majd az egész sort levágom, felszeletelem. Ugyanígy kezdem újra mindaddig, amíg a tészta elfogy. Az így kapott virslikockákat megkenem a tojás + tejföl + csipet só habarékával, majd reszelt sajtot szórok rájuk.
Előmelegített sütőben, sütőpapírral bélelt tepsiben vagy sütőlemezen aranysárgára sütöm.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.