Elkészítés: A tésztához a margarint elmorzsoljuk a liszttel, hozzáadjuk a sót, a sütőport és a tejet. Begyúrjuk a tésztát, és 3 egyenlő nagyságú gombócot formázunk belőle.
A töltelékhez a margarint összegyúrjuk a sajttal, sóval, borssal, és szintén 3 részre osztjuk.
A tésztát téglalap alakúra nyújtjuk, rákenjük a sajtos tölteléket és felgöngyöljük. A rudakat ujjnyi vastag karikákra vágjuk, és sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük.
Előmelegített sütőben 25-30 perig sütjük. Gyors vendégváró falatok. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.