Elkészítés: A főzés megkezdése előtt a megtisztított veséket fél órára enyhén ecetes vízbe teszem, hogy jól kiázzanak.
A veséket kiveszem, jól leöblítem, majd vékony csíkokra, a hagymát pedig vékony karikákra vágom.
A vajat egy serpenyőben felforrósítom, és megpirítom benne a vesét, hozzáadom a hagymát. Meghintem a liszttel, sóval, borssal, kakukkfűvel és a nagyon apróra vágott fokhagymával. Felöntöm a borral, és kicsi lángon, lefedve 25-30 percig párolom. Ha szükséges, felöntöm egy kevés
marhahúslevessel, ha nincs, feloldott leveskocka is megfelel.
Mielőtt elkészült, hozzáadom a tejszínt és a citrom levét.
Párolt rizs dukál hozzá, finomra vágott
petrezselyemzöldjével megszórva.
A megmaradt száraz vörösborral koccinthatunk evés közben.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.