Elkészítés: A csokoládét darabokra tördelem, majd a vajjal együtt vízfürdő/vízgőz fölött megolvasztom. A már folyékony csokoládéba belekeverem a cukrot, a mandulát, a sütőport, a vaníliás cukrot, a csipet sót, végül a tojásokat. Ha a massza túl híg lenne, lehet 2-3 evőkanál lisztet is beletenni. A masszát egy kb. 26 cm átmérőjű, sütőpapírral bélelt tortaformába öntöm, és előmelegített sütőben, 160 fokon 40 perc alatt készre sütöm. Miután kihűlt, belül még ragadósnak kell lennie! Porcukorral megszórva tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.