Elkészítés: A pizza hozzávalóit keverőtálba tesszük, és konyhai robotgéppel először a legalacsonyabb, majd a legmagasabb fokozaton 2-3 perc alatt összedolgozzuk. Belisztezett munkalapon 30 x 30 cm-es lappá nyújtjuk, és 3 cm széles csíkokra vágjuk. A csíkok felét megkenjük tojásságával, és a virslik köré csavarjuk úgy, hogy a tésztaszélek kicsit átfedjék egymást. A gombát és a vöröshagymát megtisztítjuk, és mindkettőt felaprítjuk. Olajon megfuttatjuk a gombát, majd a hagymát hozzáadva megpirítjuk. Ízlés szerint sóval és borssal ízesítjük, a felaprított petrezselyemmel fűszerezzük. A lisztet belekeverjük, kicsit megpirítjuk, majd a felvert tojásokkal elkevert Rafinériát ráöntjük, és kevergetve megsütjük. Amikor kihűlt, a virslihez hasonló méretű rudakat formálunk. A tészta másik felét megkenjük tojássárgával és a gombarudak köré csavarjuk, hogy a tésztaszélek kicsit átfedjék egymást. Kivajazott tepsibe helyezzük, tojássárgával újra átkenjük, megsütjük. (Alsó és felső sütés: kb. 180 fok, előmelegítve). Sütés után a tésztarudakat a tepsiben hagyjuk kihűlni.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.