Elkészítés: A zöldségeket megmossuk. A lilahagymát és a sárgarépát megpucoljuk. A salátát darabokra tépkedjük. A paprikát kicsumázzuk. A zöldségeket tetszésünk szerint feldaraboljuk, a sárgarépát lereszeljük.
A joghurtot elkeverjük sóval, borssal, citromlével és őrölt köménnyel. A feldarabolt zöldségeket a joghurtba forgatjuk, és 1 órára a hűtőbe tesszük.
Sült, roston vagy rántott húsok mellé nagyon finom, de önálló vacsoraként is megállja a helyét. Jó étvágyat kívánok hozzá!
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.