Elkészítés: A sütőt 180 fokra előmelegítjük és a muffinformákat kivajazzuk, vagy kapszlikat teszünk bele.
A lisztet, a kakaót és a sót összekeverjük. A cukrot a vajjal kikeverjük mixer segítségével, majd egyenként hozzáadjuk a tojásokat is. Ezután mehet bele a vanília-aroma és az ételfesték is. A lisztet 3 részben kell hozzákeverni, hogy csomómentes legyen, majd az írót 2 részben. Az ecet és a sütőpor pedig legutoljára érkezik: én egy merőkanálba szoktam önteni a sütőport és rá az ecetet. Habzani fog, nem kell tőle félni! :) Beleöntjük a masszába, összekeverjük, és utána teletöltjük a muffinformákat.
20 perc sülés után készen vannak. Akkor jó, ha nem marad a fogpiszkálón tészta, de vigyázzunk arra is, nehogy túlsüssük, mert akkor kifakul a süti!
Amíg várjuk, hogy kihűljenek a sütik, elkészíthetjük a krémet a tetejükre. A szobahőmérsékletű vajat és krémsajtot összekeverjük, hozzáadjuk a porcukrot, és csomómentessé keverjük. Habzsákba töltjük, és tetszőleges cső (sima vagy csillag) segítségével mintákat rajzolunk a tetejükre.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.