Elkészítés: A babot előző este beáztatom.
Másnap a szalonnát felszeletelem, a húst kockára vágom, a hagymákat, petrezselymet apróra vágom, a répát, a petrezselyemgyökért karikázom, a paprikát és paradicsomot darabolom.
Egy lábasban a szalonnát megsütöm, ráteszem a hagymákat, hozzá a húst, majd a zöldségeket, végül a babot, fűszerezem, feleresztem vízzel, beleteszem a leveskockát, s 1 kanál sűrített paradicsomot, puhára főzöm. A végén öntök hozzá vörösbort.
Tálaláskor rávágom a chilipaprikákat, s díszítem petrezselyemlevéllel. Aki akar, tehet még bele tejfölt is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.