Elkészítés: Kivételesen kuktában készítettem el a pörköltet: a zsíron megdinszteltem a hagymákat, hozzáadtam az apróra vágott paprikát, paradicsomot, a kockára vágott marhahúst és a pucolt, negyedelt gombát. Amikor már lepirult, akkor fűszerezem, és felöntöm a vörösborral. 5-6 percet még a teteje nélkül kevergetem nagy lángon, majd lefedem, és kisebbre veszem a lángot, majd 1 órán át főzöm a kuktában.
A krumplis tarhonyához egy nagyobb serpenyőben a zsíron megpirítom a tarhonyát, hozzáadom a megpucolt és kockára vágott krumplit, sózom, petrezselyemmel is meghintem, majd 2x annyi vizet öntök hozzá, mint amennyi a tarhonya mennyisége volt. Fedő alatt 18-20 perc alatt lassú tűzön elkészül.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.