Elkészítés: A felsálat vékonyan bekenem mustárral, meglocsolom olívaolajjal, és néhány órára hűtőbe teszem.
Serpenyőben vajat hevítek, beleteszem a húst, mindkét oldalát hirtelen átsütöm, sózom, borsozom, és fedő alatt a száraz vörösbort hozzáöntve puhára párolom.
Egy másik serpenyőben kevés olajon megpirítom a hagymát, hozzáadom a szalonnát, folytonosan keverve hozzáadom a gombát, majd a csemege uborkát. Ízesítem sóval, borssal és kakukkfűvel.
A gombás keverékből mindegyik húsra
ráhalmozok egy adagot, majd megszórom reszelt sajttal, és néhány percre előmelegített sütőbe teszem, amíg a sajt szétolvad.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.