Elkészítés: A felsálat vékonyan bekenem mustárral, meglocsolom olívaolajjal, és néhány órára hűtőbe teszem.
Serpenyőben vajat hevítek, beleteszem a húst, mindkét oldalát hirtelen átsütöm, sózom, borsozom, és fedő alatt a száraz vörösbort hozzáöntve puhára párolom.
Egy másik serpenyőben kevés olajon megpirítom a hagymát, hozzáadom a szalonnát, folytonosan keverve hozzáadom a gombát, majd a csemege uborkát. Ízesítem sóval, borssal és kakukkfűvel.
A gombás keverékből mindegyik húsra
ráhalmozok egy adagot, majd megszórom reszelt sajttal, és néhány percre előmelegített sütőbe teszem, amíg a sajt szétolvad.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.