Elkészítés: A húst falatnyi darabokra vágjuk, a hagymát felszeleteljük, a fokhagymát finomra felaprítjuk. A paprikát apróra felkockázzuk.
A felhevített olajon a húst kisebb adagokban megpirítjuk. Sóval, borssal ízesítjük, majd kivesszük.
A visszamaradt forró zsiradékban a kétféle hagymát és a paprikát megpirítjuk. Hozzáadjuk a húst meg a paradicsompürét, sóval, borssal, rozmaringgal ízesítjük. A borral és 2,5 dl vízzel felöntve felforraljuk. Beleszórjuk az ételízesítőt, és puhára főzzük.
Közben a brokkolit rózsákra szedjük, forrásban lévő, enyhén sós vízben 6-8 percig főzzük.
A boros mártást a tejszínnel felöntjük és
felforraljuk. Belekeverjük az ételsűrítőt, majd a forrástól számított kb. 1 percig főzzük.
Serpenyőben a mandulát szárazon aranybarnára pirítjuk.
A tokányt a brokkolival együtt tálra szedjük, és a mandulával meg friss rozmaringgal díszítjük. Párolt rizzsel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.