Elkészítés: A kacsamellek zsíros oldalát keresztben beirdaljuk. Sózzuk, borsozzuk, rozmaringgal, valamint gyömbérrel is ízesítjük, az áttört fokhagymát belemasszírozzuk a húsba. A zsírt megolvasztjuk, és alacsony lángon a melleket a zsíros felükkel lefelé elkezdjük sütni. Amikor szép aranybarna, megfordítjuk, és az egészet felöntjük 1 narancs levével és a borral, majd lefedve puhára pároljuk.
A körethez a rizst sós vízben készre főzzük, majd villával óvatosan belekeverjük a felkockázott datolyát, a főtt gesztenyét és a felaprított petrezselyemzöldet. Megszórjuk reszelt narancshéjjal, és így tálaljuk a kacsamellekkel együtt.
Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.