A vöröshagymát és fokhagymát darabolom, az újhagymát felvágom, a zöldjét félreteszem. A zöldségeket tetszés szerint feldarabolom. A kolbászt szeletelem.
Egy fazékban a szalonnát megpirítom, rádobom a hagymákat, majd a tarhonyát. Amikor a tarhonya egy kicsit megpirult, jöhetnek a zöldségek. Rövid párolás után felöntöm vízzel, fűszerezem, belemorzsolom a leveskockát. 15 perc elteltével beleteszem a tarhonyát is, és tovább főzöm.
Amikor már csak nem minden puha, beleöntöm a bort, s rászórom az újhagyma zöldjét és az aprított petrezselymet.
Tálaláskor merek a tányérba levest, s rakok rá egy chilit
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.