Elkészítés: Az üvegeket alaposan kimossuk, hagyjuk lecsepegni.
A birset konyharuhával alaposan megdörzsöljük, megmossuk, meghámozzuk, négyfelé vágjuk. Kivájjuk a magházát, és a birshúst vékony szeletkékre vagdossuk.
A cukrot a citrom levével és héjával, 4 dl vízzel felforraljuk, és belekeverjük a birset. Kb. 5 percig rotyogtatjuk. A mazsolát megmossuk, lecsepegtetjük, és a birshez adjuk. További 5 percig főzzük. Hagyjuk kihűlni.
Végül belekeverjük a whisky-t, üvegekbe töltjük, és lezárjuk. Húsételekhez nagyon finom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.