Elkészítés: Két almát meghámozunk, negyedeljük, kimagozzuk, és vékony szeletekre vágjuk. A margarint egy tálba tesszük, a tojássárgáját, a cukrot, a tejet, a zabpelyhet, a keményítőt és a sütőport hozzáadjuk. Mindezt mixerrel jól összekeverjük. A tojásfehérjét kemény habbá verjük, és az almadarabokkal a tésztához keverjük. A masszát egy kizsírozott tepsibe öntjük (kb. 30x20 cm, 10 cm magas). A maradék 1 almát is meghámozzuk, kimagozzuk, és karikákra vágjuk. Az almakarikákat a felfújt tetején elosztjuk. Előmelegített sütőben 200-225 fokon, kb. 45 perc alatt megsütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.